Emigreren naar Spanje

Makelaars Spanje

Makelaars Spanje. Huizen te koop in Spanje.Op deze pagina vindt u makelaars in Spanje met huizen, finca's, appartementen etc. te koop in Spanje. Zij kunnen u begeleiden bij zowel de aankoop van uw huis in Spanje als bij de verkoop.

 

 

Nederlandse makelaars in Spanje

Wij hebben een aantal - voor zover mogelijk Nederlandse makelaars - per regio op een rijtje gezet, zodat u gemakkelijk het aanbod voor een koophuis in Spanje kunt bekijken. Let wel, in Spanje kan iedereen een makelaarskantoor beginnen en kunt u zelfs soms bij de kapper op de hoek terecht voor het kopen van een huis.

De prijs die men voor het huis vraagt is wat men zelf denkt dat redelijk is en het kan dan ook zijn dat u hetzelfde huis bij een andere makelaar voor een hogere of lagere vraagprijs aantreft. Het verschil verdwijnt uiteraard in de portemonnaie van de aanbieder.

Brancheverenigingen makelaars Spanje - Huizen te koop in Spanje

In Spanje zijn twee brancheverenigingen voor makelaars. Zijn makelaars aangesloten bij deze verenigingen dan geeft dat eventueel meer zekerheid in geval van problemen, echter de exacte voordelen kunnen wij u niet opnoemen.

Tevens kunnen makelaars in Spanje aangesloten zijn bij de Confederation Europeenne de l'immobilier (CEI)

Naast twee brancheverenigingen is er ook nog een vereniging voor buitenlanders in Spanje die een huis hebben in Spanje, een huis willen kopen in Spanje of in Spanje willen gaan wonen. Meer info: Ciudanos Europeos

 

 


Makelaar Spanje Costa Brava


Makelaar Spanje Costa Blanca


Makelaars Spanje Costa del Sol / Zuid Spanje


Makelaars Mallorca


Makelaars Ibiza


Makelaars Gran Canaria


Makelaars Tenerife


Makelaars Lanzarote


Makelaars Fuerteventura


Het noemen van een makelaar op deze pagina met aanbod koophuizen in Spanje wil niet zeggen dat deze goede service verleent en/of betrouwbaar is en/of hij/zij aangesloten is bij een van de brancheverenigingen.

Huis kopen Spanje

Bekijk onze pagina met alle informatie over huis kopen Spanje.

 

Spaans leren